Ads Top

Geldmaat vanaf 1 oktober dé contant geld dienstverlener in Nederland

Met ingang van 1 oktober heeft Geldmaat de laatste geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank overgenomen.

Consumenten en ondernemers kunnen terecht bij de automaten van Geldmaat voor het opnemen en storten van contant geld. Naast de overgenomen bankautomaten, breidt Geldmaat de komende tijd ook op nieuwe locaties verder uit. Geldmaat maakt die locaties bekend via de Locatiewijzer.
 
Sinds 2019 droegen ABN AMRO, ING en Rabobank hun geldautomaten geleidelijk aan over aan Geldmaat. De geldmaten zijn duidelijk herkenbaar aan de gele kleur en het logo, ze zijn uniform en laagdrempelig in gebruik. Geldmaat biedt geldautomaten voor het opnemen en storten van contant geld, muntautomaten en sealbagautomaten. 

Voor mensen die behoefte hebben aan hulp bij het opnemen of storten van geld, is bij een geselecteerd aantal winkels de dienst Geldmaat Plus Assistentie beschikbaar.
 
De vernieuwde geldautomaten zijn in de meeste gevallen op dezelfde plaats blijven staan. Soms is een automaat verplaatst. Bijvoorbeeld van een bankkantoor naar een naburige winkel. D

Onder meer is als uitgangspunt gehanteerd dat er een geldautomaat beschikbaar is binnen een straal van vijf kilometer, ook in dunbevolkte gebieden. Inmiddels staan er in Nederland ruim 4.700 automaten van Geldmaat.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.