Ads Top

Kifid vanaf 1 oktober 2021 hét loket voor kredietregistratieklachten

Sinds 1 oktober 2021 is Kifid ook voor klachten over kredietregistraties het centrale loket. Het indienen van een klacht bij Kifid is gratis voor consumenten en zzp’ers.

Consumenten en zzp’ers met een klacht over een kredietregistratie bij BKR leggen die in eerste instantie voor aan de kredietaanbieder die de registratie heeft gedaan. Komen zij er met elkaar niet uit, dan kunnen consumenten en zzp’ers met hun kredietregistratieklacht terecht bij Kifid.

Er zijn twee uitzonderingen. Gemeenten en private autoleasebedrijven hebben een eigen geschillenregeling. Voor klachten over kredietregistraties van gemeenten is er het Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties (MFO). Voor klachten over kredietregistraties van private autoleasebedrijven aangesloten bij het Keurmerk VNA is er De Geschillencommissie.

1 opmerking:

 1. Hallo; Heeft u dringend een lening nodig, vraag dan een lening aan bij Novelty Finance. Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance. Het is mij ter ore gekomen dat particulieren en bedrijven het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van banken of andere financiële instellingen. Mijn bedrijf (Novelty Finance) is hier om u te voorzien van en u te helpen met de lening die u nodig heeft. U kunt contact met ons opnemen via e-mail: noveltyfinances@gmail.com OF stuur een bericht via WhatsApp via +447915601531

  Of je nu je levensstijl een boost wilt geven of een onverwachte uitgave hebt, een lening van NOVELTY FINANCE is wat je nodig hebt.

  NOVELTY FINANCE is flexibel: u kunt lenen tot vijftien miljoen euro (€ 15.000.000,00), met passende aflossingstermijnen tot 30 jaar. U kunt een beveiligde lening of een ongedekte lening aanvragen. We bieden een uitgebreid assortiment persoonlijke leningen, zakelijke leningen, woningkredieten en schuldconsolidatieleningen die kunnen worden aangepast aan uw veranderende behoeften en omstandigheden tegen een zeer lage rente.

  Wat krijg je als je solliciteert bij Novelty Finance:
  √ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
  √ Concurrerende rentetarieven (3% per jaar)
  √ Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
  √ De mogelijkheid om uw lening sneller af te lossen
  √ Eenvoudige goedkeuring als u extra geld nodig heeft
  √ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
  √ Geen verborgen kosten

  Hoe toepassen:
  Een lening aanvragen gaat snel en eenvoudig!
  Bedrijven of particulieren die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance en meer informatie nodig hebben over het leningaanbod, kunnen een e-mail sturen naar (noveltyfinances@gmail.com) OF een WhatsApp-bericht sturen via +447915601531 voor meer informatie en mondelinge briefings. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.