Ads Top

Nieuwe tarieven (handmatige) betaaldiensten zakelijke klanten ABN

Zakelijke klanten die gebruik maken van betaaldiensten van ABN AMRO kunnen per 1 januari te maken krijgen met nieuwe tarieven. 

Het betreft voor het grootste deel diensten waar handmatig werk aan te pas komt. Met name voor bedrijven die actief zijn in de handelsfinanciering, maar ook voor andere bedrijven.

Er wordt veel geld geïnvesteerd in het verder digitaliseren en vernieuwen van betaalproducten en diensten. Tegelijkertijd blijven er – om alle klanten van dienst te zijn - ook diensten bestaan waar er sprake is van handmatige verwerking. ABN AMRO wil het online gebruik stimuleren. Daarom wordt bijvoorbeeld het storten van geld met een sealbag duurder. Tegelijkertijd wordt het storten van geld in een geldautomaat goedkoper. Daar wordt het gestorte geld direct door de machine geteld. Ook voor een beperkt aantal online diensten wordt het tarief hoger. Of omdat het tarief al lange tijd niet is aangepast, of vanwege hoge (ontwikkel) kosten die deels in het tarief worden doorgerekend. 

In totaal wijzigt de prijs voor zo’n 10% van de betaaldiensten. De overige 90% van de betaaldiensten blijft in prijs gelijk. Ook de prijs voor betaalpakketten voor ondernemers verandert niet. Dat zijn combinaties van een betaalrekening, een bankpas, online en mobiel bankieren en jaarlijks een aantal gratis transacties. ABN AMRO biedt betaalpakketten aan tegen een zeer scherpe prijs. Alle kleinzakelijke klanten die gebruik maken van losse producten die in een betaalpakket zitten, krijgen vanaf 1 januari automatisch het betaalpakket.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.