Ads Top

Gouden Spreekbuis hypotheekverstrekkers voor ABN AMRO

De Gouden Spreekbuis wordt toegekend aan de hypotheekverstrekker die zich het beste heeft ontwikkeld op het gebied van communicatie, imago en dienstverlening. ABN AMRO heeft zich het afgelopen jaar het meest ontwikkeld en steekt duidelijk haar nek uit voor de consument.

ABN AMRO dankt de goede positie voornamelijk aan de positieve ontwikkeling die ze hebben doorgemaakt in hun imago en de stappen die ze hebben gemaakt in de dienstverlening. De jury was onder de indruk: 'ABN AMRO heeft ingezien dat de woning het perfecte vehikel is om duurzaam te zijn in financiële dienstverlening. En de bank zet hoog in: alle woningen moeten uiteindelijk het energie A-label krijgen. ABN AMRO heeft zich verdiept in de belemmeringen die klanten hebben om stappen te zetten in duurzaamheid. ABN AMRO financiert niet alleen de investering, ze ontzorgt ook het hele traject door partijen te faciliteren die duurzaamheid realiseren. Bijzonder van de inzet van ABN AMRO op duurzaamheid is dat de bank het initiatief niet voor zichzelf houdt maar het beschikbaar stelt voor alle marktpartijen. Dat getuigt van leiderschap.'

Deze award is een initiatief van marktonderzoekbureau Blauw Research. De uitreiking van de Gouden Spreekbuis Verstrekkers 2018 vond plaats tijdens de Mortgage Tech in de Wicked Grounds te Amsterdam en werd bezocht door directieleden, marketeers en product- en communicatiemanagers van de grootste hypotheekverstrekkende organisaties en het intermediaire kanaal in Nederland.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.