Ads Top

Financieel overzicht met ‘digitale potjes’ in de ING app

ING start met de ING Saldoverdeler in Mijn ING Zakelijk en in de Mobiel Bankieren App. Hiermee kunnen zakelijke klanten eenvoudig meerdere digitale potjes aanmaken voorzien van eigen naam, icoon en doelbedrag.

Dit geeft hen de mogelijkheid om gemakkelijk financieel overzicht te krijgen en buffers op te bouwen voor bijvoorbeeld het betalen van de btw-aangifte of onverwachte tegenvallers. Hiermee helpt ING haar klanten met overzicht in hun financiën. 

Veel zzp’ers en MKB-ondernemers houden vaak maar één bankrekening aan, zonder extra buffers. Met de ING Saldoverdeler kunnen ondernemers gemakkelijk financieel overzicht creëren. Daarnaast kunnen zij op elk gewenst moment en in één oogopslag zien waar hun financiële ruimte ligt. Dit sluit aan bij de behoefte van ondernemers aan tijdsbesparing en overzicht in hun financiën, zodat zij zich zoveel mogelijk kunnen richten op de kernactiviteiten van hun bedrijf.

De ING Saldoverdeler is volgens het agile principe ontwikkeld: stapsgewijs vernieuwen in samenwerking met klanten. Uit klantfeedback kwam naar voren dat zakelijke klanten de mogelijkheid willen hebben om zelf buffers aan te maken voor toekomstige uitgaven. Na een succesvolle pilot kunnen nu alle zakelijke klanten gebruik maken van deze functionaliteit. Ondernemers geven aan dat zij door gebruik te maken van de ING Saldoverdeler minder geneigd zijn het geld ergens anders voor te gaan gebruiken.   

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.