Ads Top

ABN AMRO verkozen tot ‘beste kredietnemer EMEA’

ABN AMRO is op 19 september tijdens de International Securities Finance (ISF) Survey Awards 2018 in Londen door kredietverleners uit de mondiale subtop (groep 2) verkozen tot ‘Beste Kredietnemer EMEA’. Daarnaast werd ABN AMRO hoog gewaardeerd door ‘s werelds grootste kredietverleners (groep 1) in de regio’s EMEA en Asia-Pacific.

Uit deze jaarlijkse enquête, gehouden door het tijdschrift Global Investor/ISF, blijkt duidelijk erkenning van de sterke en consistente prestaties van het Securities Finance team van ABN AMRO in het afgelopen jaar.

Tijdens de uitreiking nam Jasper Dikker Hupkes, Hoofd Global Markets & Securities Finance in het VK, de prijs namens ABN AMRO in ontvangst. Zijn reactie: ‘We zijn erg blij met de erkenning die ook dit jaar in de ISF enquête naar voren komt. Dat onze eigen peer group in de markt ons opnieuw onderscheidt, laat zien dat we onze focus en resultaten hebben weten vast te houden. Deze enquête geldt al jaren als een benchmark binnen de effectenfinanciering, en het is daarom een grote eer om hierin bij herhaling zo hoog gewaardeerd te worden.

“We willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze stellen in onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening en ons uitgebreide palet aan oplossingen op het gebied van effectenfinanciering.”
De enquête van ISF, die in 2018 voor de twintigste keer werd gehouden, is bedoeld om de prestaties en de kwaliteit van de dienstverlening te meten onder tegenpartijen. Kredietnemers en kredietverleners worden gevraagd om op strikt anonieme basis hun belangrijkste tegenpartijen per regio op verschillende punten te beoordelen. De enquête brengt superieure prestaties en uitblinkers in de effectenfinanciering onder de aandacht.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.