Ads Top

Leo de Boer vertrekt bij Verbond van Verzekeraars

Directeur Leo De Boer (1965) verlaat het Verbond van Verzekeraars. Per 1 januari 2019 wordt hij zakelijk directeur bij de werkorganisatie van VNO-NCW en MKB Nederland. De afgelopen 16 jaar maakte De Boer deel uit van de directie van het Verbond. Hij was verantwoordelijk voor de afdelingen Schadeverzekeringen, Onderlingen, Algemene Beleidszaken en Dienstverlening.

Algemeen directeur Richard Weurding: “We zijn trots dat Leo De Boer deze mooie functie gaat bekleden. Maar het is niet eenvoudig om iemand met wie je zo lang hebt samengewerkt en die jarenlang een bepalende factor in de organisatie is geweest te moeten missen. Ik wil Leo graag bedanken voor alle jaren trouwe dienst voor het Verbond.”

Voorzitter van het Verbondsbestuur Willem van Duin: “Leo heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de boegbeelden van het Verbond. Hij heeft op vele belangrijke dossiers een grote rol gespeeld, zoals distributie en schadeverzekeringen. Daarnaast wil ik hem bedanken voor de fundamentele bijdrage die hij heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het Verbond tot de organisatie die er nu staat.”

Leo De Boer kan bogen op een lange carrière bij het Verbond van Verzekeraars. In 1993 werd hij secretaris Juridische Zaken. Daarna is hij actief geweest als secretaris/leidinggevende van verschillende afdelingen en vanaf 2002 medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en uitvoering van het Verbond.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.