Ads Top

Tulp Hypotheken zet eerste stappen op de hypotheekmarkt

Medio mei gaat Tulp Hypotheken van start. Tulp Hypotheken noemt zich een frontrunner die de Nederlandse hypotheekmarkt opent voor buitenlandse investeerders.

Als eerste product wordt de Tulp Annuïteit Hypotheek gelanceerd, die zich kenmerkt door ruime aflosmogelijkheden en een scherpe rente. Bewust is gekozen om daar ver in te gaan. Er kan tot 25 procent boetevrij per jaar worden afgelost. De keuze om het niet helemaal boetevrij te maken, zorgt dat de rente laag gehouden kan worden. Zo vormt deze hypotheek de ideale mix van een zo laag mogelijke rente en een maximale jaarlijkse aflossing.

Denise Kreft, woordvoerder van Tulp Hypotheken: ‘Nog meer boetevrij af kunnen lossen klinkt op papier leuk, maar komt in de praktijk nauwelijks voor en zorgt juist voor een hogere rente. De geldverstrekker rekent immers op een bepaald rendement op zijn beschikbaar gestelde kapitaal.’ 

Tulp Hypotheken werkt samen met specialisten uit het hypotheekproces. Zo wordt het advies gegeven door adviseurs van onder andere DAK, Huismerk, Finenzo of VCN United Capital. De afhandeling en servicing vindt plaats bij de volmacht-bedrijven van de adviseurs of via Stater. Stater verzorgt ook het beheer van de leningen. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.