Ads Top

ING start zakelijke campagne Vernieuwen

Ondernemers zijn als geen ander bezig met vernieuwing. Snelle ontwikkelingen, zoals slimmere computers en goedkoper wordende technologieën maken dit mogelijk. Het steeds blijven verbeteren van processen en producten is noodzakelijk om succesvol te blijven ondernemen. ING richt zich in een nieuwe campagne op vernieuwen en biedt ondernemers kennis en hulpmiddelen om het eenvoudiger te maken.

Zo helpt ING ondernemers met het vergroten van hun slagkracht en inzicht in financiële middelen. Een daarvan is Leasecalculator, vanaf vandaag te vinden op ING.nl. Met dit middel heeft de ondernemer direct inzicht in de maandelijkse rente en aflossing van de financiering. Op basis van eigen scenario’s kan eenvoudig worden bepaald hoe de toekomstige lasten zich kunnen ontwikkelen. Op basis daarvan kan hij snel een afgewogen keuze maken. Een ander middel is Creditwatch, een app die klanten op elk moment inzicht biedt in de financiering en de ontwikkeling van zijn debiteurenportefeuille bij ING Commercial Finance.

Ook wil ING ondernemers helpen met expertise uit haar eigen netwerk voor een frisse blik op hun business model. Daarvoor is deze maand Business Boost gestart. Dit is een serie van bijeenkomsten waarbij een ondernemer in twee uur tijd aan de slag gaat met zijn eigen business model en samen met experts en andere ondernemer onderzoekt waar voor zijn/haar bedrijf de kansen liggen. Met het Business Model Canvas, gaan 100 ondernemers per keer aan de slag aan tien tafels van tien personen. ING start met 27 bijeenkomsten en bouwt dit uit met een platform, specialistische sessies en een landelijk evenement eind 2016.

Tenslotte werkt ING in het Ondernemerslab samen met ondernemers aan nieuwe dienstverlening.  In het Ondernemerslab nodigen we ondernemers uit om met ons mee werken aan verschillende nieuwe proposities en dienstverlening.

Centraal in de campagne staat dat ING samen werkt met ondernemers. Niet alleen in het Ondernemerslab, maar ook op andere plekken, zoals  in de TV-commercial en in de kantooruitingen. Daarin spelen de ING Starters van de Maand Happitech, Bannerwise en Overhemden.com een prominente rol.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.