Ads Top

Regiobank, Obvion en BLG Wonen genomineerd voor Hypotheek Award 2015

Regiobank, Obvion en BLG Wonen door consument genomineerd voor de 'Beste Beheer' categorie Hypotheek Award 2015. Winnaars van de consumentenprijs worden op 11 februari 2015 bekendgemaakt tijdens het 24e Hypotheken Event in Almere.

De Hypotheken Awards zijn een initiatief van onderzoeksbureau GfK en IIR. GfK deed onderzoek onder consumenten naar tevredenheid en de Net Promoter Score. Deze score toont aan in welke mate klanten hun verstrekker zullen aanbevelen aan vrienden. Op basis van de uitkomsten van deze onderzoeken is een ranglijst opgesteld. De beste drie zijn genomineerd. Tijdens het event wordt de winnaar bekendgemaakt, alsook de aanbieder die de meeste vooruitgang heeft geboekt ten opzichte van afgelopen jaren.

Voor de categorie 'Beste Beheer' ondervroeg GfK bestaande klanten van 18 verschillende aanbieders naar hun ervaringen met de hypotheekverstrekker.

Het onderzoek voor de categorie 'Beste Advies' wordt over 2 weken afgerond. Voor dit onderzoek ondervroeg GfK consumenten die in 2014 een adviesgesprek hebben gehad voor een nieuwe hypotheek. Ook voor deze categorie worden genomineerden en een winnaar verkozen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.