Ads Top

FGH Bank wordt geïntegreerd in Rabobank

FGH Bank, onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, wordt als expertisecentrum voor commercieel vastgoed geïntegreerd binnen Rabobank. Medewerkers en klanten van FGH Bank en van Rabo Vastgoedgroep zijn geïnformeerd over de integratie, die aansluit bij de strategie en cultuurbeweging van de Rabobank, die is gericht op de vorming van ‘One Rabobank’. Deze bundeling en stroomlijning van activiteiten draagt bij aan de kracht van de Rabobank om haar klanten op gebied van commercieel vastgoed optimaal te bedienen.

Jan van Nieuwenhuizen, lid van de raad van bestuur van Rabobank benadrukt dat het financieren van commercieel vastgoed een belangrijke activiteit is binnen Rabobank. “De vastgoedexpertise van FGH Bank zal worden voortgezet in een nieuw vastgoedexpertisecentrum binnen Rabobank waardoor kortere lijnen voor de klant ontstaan en optimaal gebruik te maken is van de gebundelde vastgoed- en bancaire kennis. Ons doel is een zo goed mogelijke dienstverlening aan onze klanten te bieden.”
 
De huidige directievoorzitter van FGH Bank, Peter Keur, zal per 1 februari 2015 terugtreden. In goed overleg blijft hij tot 1 juni 2015 als adviseur met betrekking tot vastgoedvraagstukken betrokken bij Rabobank. De integratie is een geschikt moment om ruimte te maken voor Fred Weenig, eerder onder meer werkzaam als Directeur Wholesale Clients Nederland binnen Rabobank, die hem onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthouders, zal opvolgen als directievoorzitter. Dhr. Weenig is tevens aangesteld als integratiemanager voor dit proces.  

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.