Ads Top

Delta Lloyd introduceert online beheerportaal inkomensverzekeringen

Delta Lloyd introduceert het online beheerportaal Inkomen Services Online. In het portaal kunnen werkgevers en verzekeringsadviseurs inkomensverzekeringen online inzien en beheren. Daarnaast is het mogelijk om snel wijzigingen door te geven zoals in- en uitdiensttredingen en salariswijzigingen.

Inkomen Services Online is toegankelijk voor zowel werkgevers als verzekeringsadviseurs. Werkgevers kunnen daardoor kiezen of zij het beheer van hun inkomensverzekeringen zelf of door hun verzekeringsadviseur laten doen. De werkgever moet hiervoor wel toestemming geven aan zijn adviseur.

Gerard van Rooijen, directeur Inkomen & Verzuim Delta Lloyd: “Met de introductie van Inkomen Services Online hebben we een belangrijke stap gezet in het uitbreiden van onze digitale dienstverlening. Zo maken we het beheren van inkomensverzekeringen nog makkelijker en efficiënter voor zowel onze klanten als voor de verzekeringsadviseurs.”

Naast online inzicht in inkomensverzekeringen en werknemersgegevens, zorgt Inkomen Services Online er voor dat werkgevers snel duidelijkheid hebben over hun premie voor het nieuwe jaar. Inkomen Services Online is beschikbaar voor de alle verzuim- en WIA-verzekeringen van Delta Lloyd.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.