Ads Top

Nederlandse Vereniging van Banken viert 25-jarig bestaanDe Nederlandse Vereniging van Banken, opgericht in 1989, viert dit najaar haar 25-jarig bestaan. De NVB doet dit onder meer met een symposium op 2 december 2014 in de Meervaart in Amsterdam.

Op 3 oktober verschijnt het jubileumnummer van het verenigingsblad Bank|Wereld. Mede ter gelegenheid van haar verjaardag lanceert de NVB vandaag een korte film (titel: ‘Samen sterk’) waarin de missie van de vereniging tot uiting komt

Het symposium zal in het teken staan van ‘Toekomstgericht bankieren’. Sprekers zijn H.K.H. Prinses Laurentien en minister Dijsselbloem van Financiën. Tijdens het symposium zullen debatten worden gevoerd met belangrijke maatschappelijke stakeholders van de bankensector, onder andere over de vernieuwing van de sector. Te denken valt hierbij aan politici, toezichthouders, consumenten- en ondernemersorganisaties en wetenschappers. Het programma wordt op dit moment nog ingevuld. Zodra dit compleet is, zal de NVB hierover berichten.

Het jubileumnummer van Bank|Wereld bevat onder andere een dubbelinterview met minister Dijsselbloem van Financiën en NVB-voorzitter Chris Buijink over actuele zaken met betrekking tot de bankensector.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.