Ads Top

Nieuwe tarieven betaaldiensten voor 2015

Vanaf deze week krijgen particuliere en zakelijke klanten van ABN AMRO informatie over de nieuwe tarieven voor betaaldiensten per 1 januari 2015.

Vanaf 1 januari kost een Privé Pakket 3,25 euro per maand. Dat is nu 3,10 euro per maand. Daarnaast gelden voor enkele betaaltarieven een hoger tarief en zijn er enkele aanpassingen in de voorwaarden. De belangrijkste wijziging is het verwijderen van de voorwaarden van de Chipknip.

Vanaf 1 januari kost een zakelijke betaalrekening 5,50 euro per maand. Deze kost nu 5 euro per maand. ABN AMRO wil het gebruik van digitale betaaldiensten stimuleren. Daarom stijgt een aantal tarieven van betaaldiensten die veel handmatig werk vergen en waar een digitaal alternatief voor is. De online dienst ‘Ideal Only’ wordt goedkoper. Die kost vanaf volgend jaar 10 euro per maand, in plaats van 15 euro. Verder blijven de tarieven voor pinbetalingen gelijk. Een overzicht van de gewijzigde tarieven voor zakelijke klanten en een totaaloverzicht zijn in de bijlage te vinden.

De tarieven veranderen omdat de bank blijft investeren in de ontwikkeling van producten en diensten en de veiligheid van bankieren. Naast de algemene jaarlijkse prijsstijging zorgt de invoering van nieuwe wet- en regelgeving voor extra kosten.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.