Ads Top

Extra betaalgemak in de Amsterdam ArenA

Bezoekers van de Amsterdam ArenA kunnen hun consumpties voortaan contactloos afrekenen met hun eigen bankpas. Pinnen kan ook.

Tijdens een pilot in het eerste halfjaar van 2014 bleek dat bezoekers de voorkeur hadden voor contactloos betalen of pinnen met de eigen bankpas. Bij contactloos betalen is invoeren van een pincode niet nodig. Hidde Salverda, directeur evenementenbedrijf Amsterdam ArenA: "Het was voor ons een logische keus om over te stappen. Deze manier van betalen is zeer gebruiksvriendelijk, snel en sluit volledig aan bij onze wens het gemak van onze bezoekers te vergroten."

Steeds meer bedrijven kijken naar de optie om contactloos betalen aan te bieden. ABN AMRO ondersteunt bedrijven bij de invoer van contactloos betalen. Berend Dinkla, directeur Products & Business Development Corporate Banking: "We zien veel interesse onder zakelijke klanten. En zodra de betaalmogelijkheid er is, wil de consument eigenlijk niet anders."

Op de omloop van de  eerste ring van de Amsterdam ArenA zijn de pinautomaten nu geplaatst. In november en december zijn de tweede ring en het hoofdgebouw aan de beurt. De ArenACard blijft vooralsnog een geldig betaalmiddel.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.