Ads Top

Managers kiezen ABN AMRO als beste bank van Nederland

Dit jaar werd voor de twaalfde keer het jaarlijkse MT Finance onderzoek van het blad Management Team gehouden. In vijf categorieën krijgt ABN AMRO de meeste aanbevelingen. Voor managers staat de bank weer bovenaan het lijstje van banken waar ze graag zaken mee doen.

ABN AMRO staat in vijf categorieën op de eerste plaats: Asset Management, Corporate Finance, Credit Management & Factoring, Financiering en Risk Management.

In de categorieën Cash Management en Leasing (nieuw) heeft ABN AMRO scoort ABN AMRO een goede tweede plaats en de bank is sterk gestegen in de categorie Verzekeren. Nu op een derde plaats tegen nummer zeven in 2013. Dit geldt nog sterker voor de categorie Pensioenen. Nu op nummer vier in plaats van nummer 11 in 2013.

De scores uit het onderzoek van Management Team bevestigen de uitkomsten van de klanttevredenheidonderzoeken die ABN AMRO laat uitvoeren door TNS/NIPO. Uit deze onderzoeken blijkt dat de klanttevredenheid in het zakelijke segment de laatste jaren stijgt. Meer informatie over het onderzoek van MT Finance is te vinden op de website van Management Team.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.