Ads Top

Tarievenbrief particuliere klanten ABN vanaf deze week op de mat

Vanaf deze week ontvangen particuliere klanten van ABN AMRO een brief met daarin informatie over de betaaltarieven per 1 januari 2024. In de brief wordt aangegeven dat als gevolg van onderstaande ontwikkelingen de prijs het BasisPakket Betalen omhoog gaat met € 0,30 per maand: van € 2,95 naar € 3,25.

Het betaalverkeer digitaliseert steeds meer en de klant wil steeds sneller en makkelijker zijn bankzaken doen. Dat betekent dat er voor klanten, bovenop bestaande betaalmogelijkheden afgelopen jaren steeds meer nieuwe digitale betaalmethodes ontstaan.

ABN AMRO investeert continue in een compleet aanbod en onderhoud van betaalmethodes dat voor de klant makkelijk, snel en veilig te gebruiken is. De investeringskosten hiervoor zijn fors.

Datzelfde geldt voor de kosten die de bank maakt voor het veilig houden van het betalingsverkeer en het opsporen van fraude. Denk hierbij aan anti-witwas controles , screenen van klanten, 24/7 monitoren van transacties, onderzoeken en melding doen van incidenten in betalingen. Ook de toezichthouders stellen steeds hogere eisen op het gebied van klantonderzoek.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.