Ads Top

Openbank verhoogt rente fors naar 3,65%

Openbank, de 100% digitale bank van de Santander Groep, verbetert met de renteverhoging haar aanbod voor nieuwe klanten aanzienlijk. Het maximale spaarbedrag dat in aanmerking komt voor deze uitzonderlijk hoge rente van 3,65% is verhoogd van 300.000 naar 1.000.000 euro. Dit biedt particulieren een uitstekende mogelijkheid om hun spaargeld te laten groeien.

Bij het onderzoek naar het gedrag van Nederlandse klanten blijkt dat de vraag naar spaarrekeningen in 2023 toeneemt. Het aantal klanten in Nederland is verdubbeld en het saldo op deze rekeningen is bijna verdrievoudigd. Dit geeft de verbondenheid met en het vertrouwen in de bank weer.

De hoge rente van 3,65% geldt voor een periode van zes maanden. Daarna wordt de Welkom Spaarrekening automatisch omgezet naar de normale spaarrekening: de Open Spaarrekening van Openbank. De basisrente op de Open Spaarrekening is 2,65% voor klanten met een saldo tot en met 300.000.

De renteverhoging is de zesde door Openbank op de Nederlandse markt dit jaar. "Met deze renteverhoging laten we opnieuw zien dat we een van de hoogste spaarrentes van Nederland willen blijven bieden. Gecombineerd met het feit dat een Openbank-rekening gratis is, bieden we klanten zeer aantrekkelijke spaar- en betaalproducten", zegt Nicci de Haas, verantwoordelijk voor Openbank op de Nederlandse markt.

Het openen, aanhouden en beëindigen van de Open Spaarrekening is volledig gratis. De te ontvangen rente wordt maandelijks bijgeschreven op de spaarrekening. Op elk moment kan het geld op de spaarrekening plus het rendement geheel of gedeeltelijk worden opgenomen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.