Ads Top

Revolut lanceert nieuw ontwerp

Revolut, de wereldwijde financiële app met meer dan 35 miljoen klanten, lanceert een nieuw, verbeterd ontwerp waar alles draait om gebruiksgemak: Revolut 10.

Het nieuwe ontwerp van Revolut is ontwikkeld om dagelijks geldbeheer zo makkelijk mogelijk te maken, voor diegenen die Revolut gebruiken als hun primaire rekening.

Het groeiende assortiment producten en diensten van Revolut had een nieuw design nodig om alle producten in een eenvoudige en mooie interface te plaatsen, met een duidelijke hiërarchie en zonder onnodige items. Dit was vooral belangrijk voor klanten die de app dagelijks gebruiken. Het aantal gebruikers in Europa dat Revolut als primaire rekening gebruikt, is in een jaar tijd met een derde toegenomen (juli 2023 vs. juli 2022).

De rekeningen en kaarten zijn toegankelijk vanaf het startscherm, zodat de tools om vermogen op te bouwen en het meeste uit je levensstijl te halen nog steeds makkelijk toegankelijk zijn.

De recentste versie van de app geeft je de vrijheid om deze af te stemmen op jouw behoeften, dankzij de vereenvoudigde navigatie en mogelijkheden voor volledige personalisatie. Met Revolut 10 kunnen gebruikers thema's, widgets en aangepaste achtergronden kiezen die bij hun vibe passen.

Het schakelen tussen rekeningen gaat soepeler en het is duidelijker om al je verschillende rekeningen in de gaten te houden. Het maakt niet uit of je een GBP-rekening, EUR-rekening, USD-rekening, Revolut-creditcard of gezamenlijke rekening hebt: versie 10 geeft je snel en makkelijk toegang tot een groeiende verscheidenheid aan rekeningen en producten.

Daarnaast heeft de Revolut Pockets-functie een upgrade gekregen in de laatste versie van de app. Pockets werken als sub-rekeningen waar je je geld van tevoren apart kunt houden om rekeningen te betalen. Net als met Vaults in eerdere versies van de app, kunnen gebruikers geld opzij zetten op aparte plekken die gescheiden zijn van hun primaire rekening. Dit geld wordt gebruikt voor uitgaven en om er bijvoorbeeld rekeningen en abonnementen mee te betalen. Met Pockets hebben Revolut-gebruikers controle over hun financiën en krijgen ze hulp om beter te budgetteren en hun uitgaven te organiseren en te plannen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.