Ads Top

Goudwisselkantoor heropent pre-owned juwelierslocatie in Rotterdam

Op woensdag 25 oktober heeft Johan de Ruiter, CEO van Goudwisselkantoor, opnieuw de deuren geopend van de juwelierslocatie aan de Hoogstraat in Rotterdam. Vanaf nu gaat het voormalige Reclaimed Jewels door onder de naam van Goudwisselkantoor. Hoewel een grondige verbouwing aan de basis staat van een nieuwe uitstraling, blijft het vertrouwde winkelconcept gehandhaafd, met een rijke collectie aan pre-owned en vintage sieraden en horloges.

De Ruiter verrichtte de openingshandeling met het doorknippen van het lint bij de ingang. Boven het pand aan de Hoogstraat 197 in Rotterdam hing tot voor kort de naam van Reclaimed Jewels. Vanaf nu gaat de locatie door onder de naam van moederbedrijf Goudwisselkantoor. Op deze locatie worden zowel pre-owned sieraden en horloges aangeboden als alle andere diensten van Goudwisselkantoor, zoals de in- en verkoop van munten en baren, taxaties en valutatransacties. Het winkelconcept sluit daarmee aan op de groeiende behoefte aan vintage en duurzame producten, die vooral zichtbaar is onder jongere consumenten.

Rotterdam is de eerste juwelierslocatie waar Goudwisselkantoor op de gevel staat. Later volgen ook de vestigingen in Almere en Maastricht.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.