Ads Top

LTO Verzekeringen en Topteam bundelen de krachten

LTO Verzekeringen verwerft een meerderheidsbelang in Topteam Agrarische Assurantiën. Met deze overname bundelen LTO Verzekeringen en Topteam de krachten om de agrarische sector te voorzien van passend verzekeringsadvies. Topteam blijft een autonoom opererende organisatie binnen LTO Verzekeringen. Samen vormen ze de grootste onafhankelijke adviesorganisatie op agrarisch verzekeringsgebied in Nederland.

Klanten behouden hun vertrouwde aanspreekpunt en de vijf vennoten in Topteam blijven verbonden aan de onderneming “Wij beogen met dit besluit de continuïteit van ons bedrijf – dat we in twintig jaar tijd hebben opgebouwd – zeker te stellen. Focus op de agrarische sector is en blijft daarbij belangrijk voor onze klanten en medewerkers. In LTO Verzekeringen hebben we een partner gevonden die zowel qua onafhankelijke marktpositie, werkwijze en cultuur aansluit bij Topteam. Voor medewerkers, klanten en relaties resulteert dit in een win-win”, stelt Maarten Hesselmans, namens de vijf vennoten van Topteam.

LTO Verzekeringen is een joint venture van LTO Bedrijven en Boval Assurantiën B.V. De overname van Topteam markeert een belangrijke stap in de ambitie om de impact voor de sector te vergroten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.