Ads Top

Finst breidt crypto-aanbod uit

Als gevolg van de groeiende vraag van beleggers kondigt Finst aan dat het 54 nieuwe belangrijke munten in EUR op haar handelsplatform toevoegt.

Met deze toevoeging is de dekking van Finst meer dan verdubbeld en zijn er nu meer dan 100 belangrijke cryptomunten beschikbaar, zoals USDC, USDT, BNB, PAXG, COMP en FIL. Finst biedt daarmee nog meer diversificatiemogelijkheden voor haar klanten.

Het bedrijf meldt dat het zijn aanbod in euro verder zal uitbreiden en in de nabije toekomst handelsparen in USDC en USDT gaat aanbieden. Door de handel in USDC/USDT mogelijk te maken, verwacht Finst meer dan 300 handelsparen met institutionele liquiditeit en krappe spreads te kunnen offreren.

Finst bevestigt dat het actief werkt aan zijn on-chain staking service, die waarschijnlijk tegen het einde van 2023 beschikbaar zal zijn. Beleggers zullen in staat zijn om rendement te verdienen op hun cryptocurrencies met volledige flexibiliteit.

Het platform verwerkte bijna 500.000 transacties in negen maanden en het handelsvolume steeg met 25,2 procent tot en met het derde kwartaal. In dezelfde periode steeg het beheerd vermogen van Finst met 90 procent dankzij een sterke stijging van de stortingen van klanten, terwijl de totale cryptomarktkapitalisatie daalde met 11 procent.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.