Ads Top

Knab introduceert de nieuwe betaalpas Debit Mastercard

Voortaam geeft Knab de nieuwe betaalpas Debit Mastercard uit. Daarmee worden Maestro betaalpassen van particuliere- en zakelijke klanten stapsgewijs vervangen door Debit Mastercard-betaalpassen.

Klanten van Knab die vanaf nu een nieuwe betaalpas aanvragen, ontvangen een Debit Mastercard-betaalpas. Hiermee stapt Knab over op een toekomstbestendige betaalpas die beter past in de huidige digitale wereld. Met Debit Mastercard kunnen mensen snel, makkelijk en veilig in zowel web- als fysieke winkels betalen. Bovendien kunnen consumenten deze betaalpas in nog meer landen gebruiken.

Klanten hebben met de vernieuwde betaalpas de zekerheid dat ze ook bij online winkels, waar ze voorheen alleen met een creditcard of iDEAL konden betalen, met hun Debit Mastercard veilig kunnen afrekenen. Dit komt omdat deze betaalpas, anders dan Maestro, een 16-cijferig kaartnummer, een vervaldatum en een verificatie (CVC)-code heeft. Daarnaast wordt de Debit Mastercard wereldwijd bij meer dan 100 miljoen locaties geaccepteerd en kan je er overal ter wereld geld mee opnemen. Net zoals bij Maestro wordt het aankoopbedrag direct afgeschreven van de lopende rekening die aan de betaalpas gekoppeld is.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.