Ads Top

Oud-TU Delft studenten bouwen unieke oplossing voor bewaren van Bitcoin mét vermogensbeheer

Het Rotterdamse cryptoplatform Blockrise, opgericht en gebouwd door oud-studenten van de TU Delft, lanceert een nieuw systeem voor vermogensbeheer voor cryptocurrencies.

De afgelopen jaren hebben de alumni gewerkt aan een technisch 'unieke oplossing' waarmee Bitcoins zo veilig worden opgeslagen als bij een Zwitserse bank.  

Het vermogensbeheer is een optionele extra dienst voor klanten van Blockrise. Met het crypto vermogensbeheer kunnen serieuze beleggers investeren in cryptovaluta zonder technische kennis of zorgen om dagelijkse schommelingen. Ook kan door middel van het vermogensbeheer gemakkelijk de nalatenschap van de cryptotegoeden geregeld worden.

Een punt van zorg onder vele cryptobeleggers is dat handelsplatformen vaak volledige toegang hebben tot de cryptotegoeden en de bijbehorende sleutels. Om deze zorg te elimineren, heeft Blockrise het platform technisch zodanig gebouwd dat de investeerder zelf de totale controle heeft over hun tegoeden. Blockrise heeft geen toegang tot de klanttegoeden, tenzij de klant specifiek hier instructie toe geeft. De klanttegoeden staan dan ook niet bij Blockrise op de balans. Voor het beveiligen van klanttegoeden gebruiken zij eenzelfde Zwitserse beveiligingstechnologie als grote internationale banken.
  jjjjjjj
Naast vermogensbeheer biedt Blockrise persoonlijk accountmanagement aan haar cliënten, en de mogelijkheid om cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum rechtstreeks te verhandelen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.