Ads Top

Ralph Hendriks benoemd tot Managing Director ABN AMRO MeesPierson

Ralph Hendriks is benoemd tot Managing Director ABN AMRO MeesPierson. In deze functie is Hendriks verantwoordelijk voor ABN AMRO MeesPierson, de private bank van ABN AMRO in Nederland en marktleider in private banking in Nederland.

Hendriks is zijn loopbaan bij ABN AMRO begonnen in 1995 en heeft sinds die tijd vele commerciële functies bekleed binnen private banking bij ABN AMRO MeesPierson, zowel lokaal, regionaal als landelijk. In zijn laatste functie als Head of Entrepreneur & Enterprise is hij medeverantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de gezamenlijke bediening van E&E-klanten. Hierbij worden private banking klanten en professionele klanten vanuit een holistische benadering bediend met innovatieve en kwalitatieve producten.

ABN AMRO Wealth Management heeft de ambitie om de eerste keuze te zijn in wealth management in Noordwest Europa. “Banking for better, for generations to come” is daarbij haar purpose en kompas. De bank wil leidend zijn in klimaatverandering, circulariteit en social impact. En biedt nieuwe klanten daarom ESG-investeringen als standaard keuze.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.