Ads Top

Finaforte is als tussenpersoon in zakelijke financieringen met crowdfunding gestart

Finaforte is als tussenpersoon in zakelijke financieringen met crowdfunding gestart (Finaforte Invest). Hiermee levert Finaforte naar eigen zeggen nog meer maatwerk voor ondernemers om aan een passende financiering te komen. Daarnaast wordt voor investeerders een solide mogelijkheid geboden om een mooi rendement te behalen.
 
Finaforte heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring met het regelen van maatwerkfinancieringen voor ondernemers. Voor investeerders is dit een groot voordeel. Zij kunnen straks investeren in vastgoed- en bedrijfsleningen die exclusief vanuit het ervaren adviesteam van Finaforte komen. Finaforte werkt voor de crowdfundingtechniek en -bemiddeling samen met NLInvesteert die over de benodigde AFM-vergunning beschikt. Daarmee hebben twee sterke partijen elkaar gevonden voor de samenwerking.

Met crowdfunding kan er een brede investeringsportefeuille worden opgebouwd met een mooie spreiding. Doordat er geïnvesteerd kan worden in zakelijke hypotheken of financieringen aan MKB-groeibedrijven kan de investeerder kiezen voor het rendement en risico die het beste bij hen past. Instappen kan al vanaf 1.000 euro. De investeerder behaalt een rendement vanaf 6 tot wel 11 procent afhankelijk van de investeringskans waarop wordt ingelegd. De investeringskansen liggen over het algemeen tussen de 250.000 en 5 miljoen euro.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.