Ads Top

Evenement ‘Kom op de bank bij SNS’

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Waar droom je van? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat die dromen worden waargemaakt? Hierover gingen voorbijgangers op zaterdag 15 april in gesprek met groeicoaches van SNS op een supersize bank op station Utrecht Centraal.

Als aandenken ontvingen ze een persoonlijk kunstwerk van hun financiële droom en een voucher voor een verdiepend groeigesprek in een van de 200 SNS-winkels. SNS is namelijk ervan overtuigd dat de juiste aandacht leidt tot persoonlijke groei. Ook waren sprekers zoals Janneke Willemse, auteur van de bestseller "Blondjes Beleggen Beter", en de creatieve Défano Holwijn aanwezig om financiële vragen te beantwoorden.

De hele dag stonden de groeicoaches paraat om in gesprek te gaan met voorbijgangers over hun financiële toekomst. In de Interview Specials ging presentator Gaülli Stam in gesprek met de sprekers over verschillende financiële thema’s: geld, beleggen, financiële dromen, groeien, doelen en belemmeringen. Bezoekers konden meeluisteren vanaf de supersize bank en vragen stellen aan de sprekers. Allemaal met als doel om persoonlijke aandacht te geven aan financiële groei.
 
Met het evenement ‘Kom op de de bank bij SNS’ wil SNS aan heel Nederland laten zien dat zij de mens op de eerste plaats zet. De bank houdt dan ook haar 200 winkels open. “We zijn ervan overtuigd dat de juiste aandacht leidt tot persoonlijke groei. Daarom houden wij onze winkels open, zodat we op een persoonlijke manier aandacht kunnen geven aan iemand zijn of haar vragen”, aldus Angela Eijlander, directeur SNS. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.