Ads Top

Openbank verhoogt spaaraanbod in Nederland naar 2,50 procent

Openbank, de digitale bank van Santander Group, verhoogt de rente op de Welkom Spaarrekening van 2,00 naar 2,50 procent. Nieuwe klanten die een Welkom Spaarrekening openen, ontvangen de eerste 6 maanden 2,50 procent rente over de eerste 100.000 euro op hun spaarrekening.

Over het saldo boven 100.000 en tot en met 200.000 euro ontvangen zij vanaf dag één 1,50 procent rente. De rente wordt elke maand op de Welkom Spaarrekening bijgeschreven. Vanaf de zevende maand wordt de Welkom Spaarrekening automatisch een Open Spaarrekening.

Daarnaast ontvangen klanten 2,25 procent rente op hun Open Spaarrekening bij een saldo tot 200.000 euro. Deze rekening biedt een basisrente van 1,50 procent, maar klanten die aan een van de volgende drie voorwaarden voldoen op de gekoppelde Open Betaalrekening, kunnen hun rendement verhogen tot 2,25 procent:

•    Het salaris van de rekeninghouder (minimaal €600) wordt maandelijks op de Open Betaalrekening gestort;
•    Er wordt elke maand minimaal €600 op de Open Betaalrekening gestort; of
•    Er worden minimaal drie automatische incasso's maandelijks of tweemaandelijks betaald met de Open Betaalrekening.

Openbank heeft inmiddels meer dan twee miljoen klanten in de markten waarin zij actief is: Spanje, Duitsland, Portugal, Nederland en Argentinië. Het klantenbestand van Openbank is daarmee verdubbeld sinds de start in 2017.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.