Ads Top

Nederlands platform Finst lanceert ‘Crypto Bundels’ met merk- en introductiecampagne

Het Nederlandse platform Finst, opgericht door een deel van het voormalige DEGIRO kernteam, lanceert ‘Crypto Bundels’. Net als bij reguliere aandelen is het vanaf nu mogelijk om verschillende cryptovaluta gelijktijdig aan te kopen in een 'mandje'.

Finst spreekt met deze innovatieve dienst ook nieuwe doelgroepen aan. Voor de publiekscampagne wordt onder meer TV, radio, outdoor, social media en PR ingezet.

Het is voor het eerst in Nederland dat dergelijke Bundels beschikbaar komen. Investeerders kunnen hiermee hun risico's beter spreiden. Diversificatie van het portfolio is met name voor lange termijn investeerders van groot belang, maar dit was voor crypto tot nu toe tijdrovend en kostbaar. Dat is nu verleden tijd. Finst bundelt voortaan de kracht van diversificatie in één simpele en innovatieve oplossing.

In eerste instantie zijn er zeven verschillende Crypto Bundels beschikbaar. Een top 2, - 5, - 10 en - 25 gebaseerd op de huidige marktkapitalisatie én Crypto Bundels gefocust op bepaalde sectoren. Denk aan een ‘DeFi Bundel’ voor de decentralized finance sector, of een ‘Green Bundel’ met een selectie van duurzame cryptoassets zoals Ethereum. Maandelijks worden de Bundels automatisch geherbalanceerd om zo in lijn te blijven met de marktbewegingen. Net als bij individuele crypto, stelt Finst de Bundels veilig door middel van vermogensscheiding via een stichting. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.