Ads Top

SNS Bank gaat nieuwe koers varen, Angela Eijlander treedt aan als nieuwe directievoorzitter

SNS kondigt per vandaag een nieuwe koers aan die draait om aandacht. Hiermee wil SNS de sterkste klantrelatie onder de grootbanken verdienen. 

Uit onderzoek blijkt dat met name jongvolwassenen weinig vertrouwen hebben dat ze van banken persoonlijke aandacht zullen krijgen. Dit terwijl juist zij voor veel uitdagingen staan. SNS gaat onder andere hen vooruit helpen. Iedereen kan gerichte aandacht krijgen, ongeacht wie je bent en tegen welke obstakels je aanloopt. Met de aankondiging van de nieuwe koers van de bank start vandaag de introductiecampagne op TV, online video, outdoor en social media.

Uit verschillende onderzoeken, waaronder recent onderzoek in opdracht van SNS onder 1096 Nederlandse jongvolwassenen (18 t/m 35 jaar), ziet SNS een duidelijke hulpvraag van jongvolwassenen, een doelgroep waar de bank tot op heden minder aandacht voor had. Uit het onderzoek van SNS blijkt o.a. dat 1 op de 3 van de jongvolwassenen vindt dat ze als een nummer worden behandeld én slechts 14% van hen heeft het gevoel dat de bank zich in hen verdiept als persoon. 

Jongvolwassenen lopen tegen barrières aan die hun groei in de weg staan. Er is schaarste op de woningmarkt, de wens om eigen vermogen op te bouwen groeit, flexwerkers worden niet serieus genomen, de loonkloof tussen mannen en vrouwen, om maar eens een paar dingen te noemen.

Angela Eijlander is per 1 januari 2022 aangetreden als directievoorzitter. Eijlander wordt binnen SNS onder andere verantwoordelijk voor het maken van onderscheidende en bewezen maatschappelijke impact samen met jongvolwassenen. 


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.