Ads Top

Lancering Tulp Compleet Hypotheek op de Nationale Tulpendag

Komende zaterdag is het Nationale Tulpendag. Natuurlijk is dat voor Tulp Hypotheken het beste moment om de nieuwe Tulp Compleet Hypotheek te introduceren.

Met de Tulp Compleet Hypotheek richt de Nederlandse speler zich nu ook op kopers van een nieuwbouwwoning. Eerder richtte Tulp Hypotheken zich vooral op hypotheken voor bestaande woningen. Ook is het vanaf nu mogelijk om energiebesparende voorzieningen tot 106% van de marktwaarde mee te financieren.

Naast deze twee opvallende uitbreidingen start Tulp het nieuwe jaar met nog enkele verbeteringen in de nieuwe Tulp Compleet Hypotheek. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om 100 procent boetevrij af te lossen uit eigen middelen. Tevens is het mogelijk om onder voorwaarden tot 75% aflossingsvrij te financieren. Verder kunnen klanten die zuiver oversluiten, kiezen om op werkelijke lasten te worden getoetst.

Adviseurs blijven de onmisbare schakel naar de klant. Daarom ondersteunt Tulp deze adviseurs extra door actief gegevens te delen over de hypotheken van de klanten die zij bij Tulp hebben ondergebracht.

De introductie van de Tulp Compleet Hypotheek valt samen met de Nationale Tulpendag 2022. Voor de tiende keer opent Tulpen Promotie Nederland (TPN) het snijtulpenseizoen officieel, dit jaar met het thema Share Happiness. De opening van het seizoen zal feestelijk zijn met een tulpendoop door André van Duin en een vaartocht door de grachten van Amsterdam. Vanaf de speciale tulpenboot zal het publiek op de kades 2 bossen tulpen krijgen. Onder het thema Share Happiness, kunnen mensen dan een bos houden en 1 bos weggeven.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.