Ads Top

Geldvoorelkaar.nl, Andersfinancieren en ECX gaan gezamenlijk verder

De aandeelhouders van Geldvoorelkaar.nl en AndersFinancieren hebben in de laatste week van december de handtekeningen onder het contract gezet voor de integratie van de activiteiten.

De fusie zorgt voor diverse synergie voordelen in de markt en operatie van de platforms Geldvoorelkaar.nl en Andersfinancieren.nl. met de fusie wordt de combinatie hét financieringsplatform voor het MKB, investeerders en zakelijk vastgoed.

Samen hebben Geldvoorelkaar.nl en Andersfinancieren.nl ruim 385 miljoen Euro gefinancierd voor ruim 2.000 projecten. In 2022 verwacht de fusie-organisatie ook de lopende gesprekken met institutionele partijen af te ronden. Mede hierdoor verwacht de combinatie eind 2022 in totaal meer dan 500 miljoen euro aan financiering in MKB land uitgezet te hebben.

Als betrokken aandeelhouder wil AFS Group haar netwerk van institutionele investeerders kennis laten maken met de asset class MKB. AFS Group is een Europese financiële dienstverlener die is gespecialiseerd in multichannel bemiddeling voor o.a. zakelijke klanten in de financiële sector.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.