Ads Top

Google Pay nu beschikbaar op Samsung Galaxy Watch4 Series

 

Met de Samsung Galaxy Watch4 Series kan voortaan ook worden betaald, direct vanaf de pols. De nieuwste smartwatch van Samsung geeft toegang tot een uitgebreid ecosysteem van populaire Google-apps, waaronder Google Pay.

Ook biedt het platform ondersteuning voor apps als adidas Running, Calm, Strava en Spotify. Het verbeterde, ingebouwde kompas werkt samen met Google Maps.

De Galaxy Watch4 is beschikbaar in 40mm voor een verkoopadviesprijs van 269 euro en 44 mm voor een verkoopadviesprijs van 299 euro. De 40mm is beschikbaar in Black, Silver en Pink Gold, terwijl de 44 mm de kleurenopties Black, Silver en Sophisticated Green heeft.

1 opmerking:

  1. Allemaal bedankt aan de heer Anderson voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder te verliezen, laat het de heer Anderson nu weten Whatsapp (+447883246472)
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.