Ads Top

Hypothekenfonds Syntrus Achmea groeit naar 12 miljard euro

Het PVF Particuliere Hypothekenfonds van Syntrus Achmea Real Estate & Finance is de grens van 12 miljard euro gepasseerd, mede door het toetreden van vijf nieuwe institutionele beleggers. Afgelopen jaar verwierf Syntrus Achmea voor in totaal 1,5 miljard euro aan nieuwe mandaten voor het grootste en oudste hypothekenfonds van Nederland.

In samenwerking met Centraal Beheer steunt Syntrus Achmea particuliere hypotheekklanten in het verder verduurzamen van hun woning. Vooral de periode voor de verhuizing leent zich daar goed voor. Veel mensen willen wel, maar zien op tegen het gedoe.

Naast de fondsoplossing biedt Syntrus Achmea institutionele beleggers de mogelijkheid om eigen hypotheekportefeuilles op te bouwen onder het merk Centraal Beheer. Via deze separate accounts kunnen beleggers kiezen voor een portefeuille met een door hen gewenst risicoprofiel. In totaal beheert Syntrus Achmea bijna 28 miljard aan hypotheken voor zijn klanten. De ambitie is om de komende jaren door te groeien naar een marktaandeel van 5 procent op de hypotheekmarkt

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.