Ads Top

Speciale kaart voor betalingen op Curaçao

Curaçao is zwaar getroffen door de uitbraak van het coronavirus. De Curaçaose overheid heeft noodhulp verleend en geld beschikbaar gesteld voor de aanschaf van essentiële goederen zoals eten en drinken.

Met een speciale kaart, waarop een tegoed kan worden gezet, kunnen hulpbehoevenden deze artikelen in de supermarkten betalen. Het beheer van het tegoed en de afwikkeling van de fondsen wordt mogelijk gemaakt door het Nederlandse bedrijf KUARIO International. KUARIO levert het digitale voucher platform waarmee deze tegoeden snel en veilig kunnen worden beheerd.

De digitale voucher, die in de vorm van een betaalkaart wordt verspreid, is gepersonaliseerd en bevat een QR-code, die gebruikt kan worden om in de supermarkt te betalen. Deelnemers moeten zich eerst aan de kassa identificeren met een identiteitskaart of paspoort. Winkeliers accepteren de betaling door de QR-code te scannen met de speciaal ontwikkelde KUARIO SLIM PDQ app. Deze app werkt in combinatie met het KUARIO Digital Voucher Platform en is beschikbaar voor Android smartphones & tablets.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.