Ads Top

'ING en ABP investeren in bedrijf betrokken bij milieuramp poolgebied'

ING en APB hebben voor in totaal ruim 1 miljard dollar geïnvesteerd in het Russische mijnbouwbedrijf Norilsk Nickel, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Eerlijke Bank- en Pensioenwijzer dat vandaag gepubliceerd wordt.

Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de enorme milieuramp die het kwetsbare Russische poolgebied op 29 mei 2020 heeft getroffen.

Eind mei dit jaar lekte 21.000 ton diesel weg in het kwetsbare permafrost gebied boven de poolcirkel en vervuilt nu 350 vierkante kilometer. De nabijgelegen Ambarnaya rivier werd bedekt door een dikke rode petrochemische laag die langzaam naar zee stroomde.

Deze olieramp is qua volume de op één na grootste in de moderne Russische geschiedenis. De Russische regering heeft de noodtoestand uitgeroepen in dit deel van Siberië. De infrastructuur in mijnbouwstad Norilsk wordt al langer bedreigd door de verzakkende bodem. Opwarming van de aarde gaat in het poolgebied twee keer zo snel als in andere delen van de wereld. 

ING Bank en pensioenfonds ABP investeren beide fors in Norilsk Nickel. Uit praktijkonderzoek van de Eerlijke Bankwijzer van februari 2020 bleek dat ING in totaal tussen 2016-2019 3,81 miljard dollar leende aan mijnbouw en oliebedrijven die exploiteren in poolgebied. Hiervan ging 307 miljoen dollar aan leningen naar Norilsk Nickel, en belegde ING 207 miljoen dollar in bedrijfsobligaties van Norilsk Nickel. Eind februari 2020 verstrekte ING opnieuw een lening aan Norilsk Nickel, onderdeel van een nieuwe, gezamenlijke lening van een groep banken van in totaal 4.150 miljoen.

Op vragen van de Eerlijke Bank- en Pensioenwijzer geven zowel ING als ABP aan met Norilsk in gesprek te zijn over de gevolgen van de ramp.

1 opmerking:

 1. INTERNET SCAM ALERT‼ ️

  Het internet staat tegenwoordig vol met SCAM ADS, vooral in reacties van verschillende sites en blogs. Een groot aantal individuen is het slachtoffer geworden van oplichting en heeft veel geld verloren aan SCAMMERS. De meeste veelvoorkomende zwendel die u kunt zien
  ❌BANK LENING SCAM. ❌BINAIRE OPTIES SCAM.
  ❌LOTERIJ SCAM. ❌ HACK SCAM. en verloor meer ......

  ✳️De grote vraag is: 'Kan iemand zijn geld terugkrijgen dat is verloren door internetzwendel⁉️
  Ik zal ja zeggen en u vertellen hoe.

  De enige manier om je te herstellen is om een ​​hacker in te huren die je zal helpen je geld terug te nemen van deze oplichters en vandaag is je geluksdag, je hebt net de jongens ontmoet die perfect zijn voor de klus.

  WIE ZIJN WE❔
  Wij zijn PYTHONAX, een groep bekwame hackers en hebben onze tijd besteed aan het helpen van individuen om hun geld terug te krijgen van INTERNET SCAMMERS. Er is een onderzoek uitgevoerd om het bedrag aan geld dat door Scam is verloren te berekenen, en er werd bevestigd dat er jaarlijks meer dan $ 3 miljard dollar is.

  HOE WERKEN WIJ❔
  We bestuderen allereerst de oplichter die ons is aangeboden door het persoonsapparaat (telefoon of computer) te hacken om informatie te krijgen over hoe, waar, deze persoon geld houdt dat hij / zij oplicht als mensen van (zoveel van deze oplichters redden niet echt het geld in banken, ze stapelen het geld meestal in een Bitcoin-portemonnee, op die manier is het veilig en niet traceerbaar voor autoriteiten) en we werken aan een strategie om het geld terug te krijgen en terug te geven aan wie ze hebben bedrogen.

  Contact opnemen is eenvoudig, geef ons een bericht via onderstaande e-mail.
  E-mail: PYTHONAX@OUTLOOK.COM

  Als u een slachtoffer bent van internetzwendel of u kent iemand die dat is, neem dan onmiddellijk contact met ons op. U bent 💯% veilig om contact met ons op te nemen, onze e-mail is zeer veilig.  We bieden ook Legit Hacking Services zoals-:
  🔸 Telefoon hacken / klonen
  🔸 E-mail hacken en wachtwoordherstel
  🔸 Social Media Hacking & Passowrd Recovery
  🔸 Herstel van verwijderde bestanden 🔸Mobil Tracking
  🔸Virusdetectie en eliminatie. enzovoort

  E-mail: PYTHONAXHACKS@GMAIL.COM
  Pythonax.
  2020 © Alle rechten voorbehouden.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.