Ads Top

Betaaltermijn van grootbedrijf aan MKB van 60 naar 30 dagen

Grote bedrijven moeten de rekeningen van hun MKB-leveranciers sneller gaan betalen: niet meer binnen 60, maar binnen 30 dagen.

Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) werkt samen met minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) aan een wetswijziging om de betaaltermijn van een grootbedrijf aan het MKB te halveren.

Begin vorig jaar kondigde Keijzer al aan dat deze wetswijziging er zou komen als de gemiddelde betaaltermijn van grote bedrijven aan hun MKB-leveranciers zou oplopen.

Uit de evaluatie bleek ook dat ondernemers de behoefte hebben aan onafhankelijk toezicht op naleving van de betaaltermijn. Staatssecretaris Keijzer onderzoekt daarom of het mogelijk is dat de Autoriteit Consument en Markt (ACM) gedurende één jaar klachten en meldingen registreert over het niet naleven van de betaaltermijn. Die cijfers kunnen inzicht geven in het betaalgedrag. Afhankelijk van de resultaten kan bepaald worden of onafhankelijk toezicht nodig is.

1 opmerking:

 1. INTERNET SCAM ALERT‼ ️

  Het internet staat tegenwoordig vol met SCAM ADS, vooral in reacties van verschillende sites en blogs. Een groot aantal individuen is het slachtoffer geworden van oplichting en heeft veel geld verloren aan SCAMMERS. De meeste veelvoorkomende zwendel die u kunt zien
  ❌BANK LENING SCAM. ❌BINAIRE OPTIES SCAM.
  ❌LOTERIJ SCAM. ❌ HACK SCAM. en verloor meer ......

  ✳️De grote vraag is: 'Kan iemand zijn geld terugkrijgen dat is verloren door internetzwendel⁉️
  Ik zal ja zeggen en u vertellen hoe.

  De enige manier om je te herstellen is om een ​​hacker in te huren die je zal helpen je geld terug te nemen van deze oplichters en vandaag is je geluksdag, je hebt net de jongens ontmoet die perfect zijn voor de klus.

  WIE ZIJN WE❔
  Wij zijn PYTHONAX, een groep bekwame hackers en hebben onze tijd besteed aan het helpen van individuen om hun geld terug te krijgen van INTERNET SCAMMERS. Er is een onderzoek uitgevoerd om het bedrag aan geld dat door Scam is verloren te berekenen, en er werd bevestigd dat er jaarlijks meer dan $ 3 miljard dollar is.

  HOE WERKEN WIJ❔
  We bestuderen allereerst de oplichter die ons is aangeboden door het persoonsapparaat (telefoon of computer) te hacken om informatie te krijgen over hoe, waar, deze persoon geld houdt dat hij / zij oplicht als mensen van (zoveel van deze oplichters redden niet echt het geld in banken, ze stapelen het geld meestal in een Bitcoin-portemonnee, op die manier is het veilig en niet traceerbaar voor autoriteiten) en we werken aan een strategie om het geld terug te krijgen en terug te geven aan wie ze hebben bedrogen.

  Contact opnemen is eenvoudig, geef ons een bericht via onderstaande e-mail.
  E-mail: PYTHONAX@OUTLOOK.COM

  Als u een slachtoffer bent van internetzwendel of u kent iemand die dat is, neem dan onmiddellijk contact met ons op. U bent 💯% veilig om contact met ons op te nemen, onze e-mail is zeer veilig.  We bieden ook Legit Hacking Services zoals-:
  🔸 Telefoon hacken / klonen
  🔸 E-mail hacken en wachtwoordherstel
  🔸 Social Media Hacking & Passowrd Recovery
  🔸 Herstel van verwijderde bestanden 🔸Mobil Tracking
  🔸Virusdetectie en eliminatie. enzovoort

  E-mail: PYTHONAXHACKS@GMAIL.COM
  Pythonax.
  2020 © Alle rechten voorbehouden.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.