Ads Top

CySEC legt meerdere beleggingsondernemingen aan banden

De Cypriotische toezichthouder CySEC heeft de activiteiten van meerdere beleggingsondernemingen, die onder meer risicovolle CFD’s aanbieden, aan banden gelegd.

Omdat deze partijen een zogeheten Europees paspoort hebben, mogen zij diensten aanbieden aan mensen in Nederland. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) waarschuwt consumenten om niet (zomaar) in te gaan op beleggingsaanbiedingen van buitenlandse partijen.

CySEC heeft de activiteiten van de betrokken aanbieders opgeschort. Zij mogen geen nieuwe klanten werven en mogen niet adverteren voor hun diensten. Toch zijn er nog veel andere partijen actief, uit meerdere landen, die soortgelijke activiteiten ondernemen.

De AFM krijgt doorlopend meldingen van mensen die zijn benaderd door beleggingsaanbieders uit andere landen met een aantrekkelijk investeringsaanbod. In werkelijkheid verloren deze mensen veel geld.

1 opmerking:

  1. Het handelssignaal van Claus hielp me om $ 15.000 te verdienen met $ 2.000 na 7 dagen handelen in binaire bitcoin-investeringen, je bent inderdaad een inspiratie voor het woord dat Claus contact met hem opneemt via whatsapp: (+12166263236) OF
    via e-mail: claustradingsignal07@aol.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.