Ads Top

Kredietverstrekkers strijden met steeds lagere leenrentes om klanten

Zat er de afgelopen jaren nauwelijks beweging in de leenrentes, inmiddels is de concurrentiestrijd flink losgebarsten. Dit constateert vergelijkingssite Geld.nl.

Vooral bij leenbedragen van 15.000 euro en hoger ziet Geld.nl dat er steeds meer kredietverstrekkers de laagste rente willen bieden.

De concurrentiestrijd begon bij leenbedragen vanaf 50.000 euro. De kredietverstrekker Freo verlaagde hier eerst de rente voor een persoonlijke lening naar 3,9 procent. Een keerpunt, want er kwamen voor het eerst leenrentes onder de 4 procent beschikbaar.

Daarna volgden meer kredietverstrekkers, zoals Interbank, BNP Paribas en DEFAM Premium. Inmiddels is de rente nog verder gezakt naar 3,8%. Freo, BNP Paribas en sinds kort ook Interbank bieden deze rente aan. DEFAM Premium en Findio zitten hier net onder met 3,9 procent.

Ondanks dat de rentes bij leningen van 5.000 en 10.000 euro hoger liggen, is er ook bij deze bedragen sprake van renteverlagingen. Bij 5.000 euro ging de gemiddeld kredietrente sinds januari 2019 van 7,84 naar 7,73 procent. Bij leningen van 10.000 euro is de gemiddelde rente in dezelfde periode gedaald van 6,20 procent naar 6,16 procent.

1 opmerking:

 1. Hallo, heeft u een snelle lening nodig?
  Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Gezien de stagnatie die de wereld doormaakt als gevolg van de impact van het coronavirus (COVID-19) op het bedrijfsleven en de economie, worden veel mensen geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen en met de aanwezigheid van een contant overschot in mijn bedrijf, we willen de geldcirculatie versnellen door klanten binnen en buiten Europa te financieren met een lening.

  Heeft u een lening nodig om een ​​bedrijf op te starten, een huis of auto te kopen of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? Als uw antwoord JA is, zal ik u adviseren om contact op te nemen met mijn bedrijf. Wij verlenen allerlei soorten leendiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen. Het enige dat u hoeft te doen, is ons te schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks een bericht te sturen op WhatsApp / Telegram via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

  Functies en voordelen;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Fast Direct Funding - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet van 2,5% tot 3% per jaar
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, hetzij wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Geen verborgen kosten

  Veel mensen vinden het om een ​​of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen, we zijn hier om u te helpen.

  Als u echt een oplossing nodig heeft voor uw financiële uitdagingen, bent u een stap verwijderd om financieel vrij te worden, schrijf ons vriendelijk voor meer informatie via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
  WhatsApp / Telegram: +447903159998
  2020 © ️ In orde gereserveerd.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.