Ads Top

Negatieve rente boven 1 miljoen euro bij ING

Rekeninghouders met een saldo van meer dan 1 miljoen euro betalen voortaan negatieve rente bij ING. Om te voorkomen dat rekeninghouders hoge bedragen van de spaarrekening overhevelen naar de betaalrekening, worden de voorwaarden voor beide soorten rekeningen gelijkgetrokken.

Klanten van ING met meer dan 1 miljoen euro op een spaar- of betaalrekening bij de bank, betalen vanaf 1 juli 0,5 procent rente.

Voor mensen met een tegoed tot 100.000 euro op de spaarrekening, blijft de rente plus 0,01 procent. Voor bedragen tussen de 100.000 euro en 1 miljoen wordt de rente bij ING 0 procent.

2 opmerkingen:

 1. Hallo dames en heren
  Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking (lening)?
  Veel mensen worden geconfronteerd met voortijdige financiële uitdagingen en de meesten van hen kunnen vanwege hun hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld / inkomen-ratio, lage kredietscore of om andere redenen geen aandelenleningen krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen.

  Als u een spoedlening nodig heeft, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf en kunnen wij u helpen met een lening.
  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening, hypotheeklening en vele andere), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan, beveiligde en ongedekte leningen en u kunt ook tot 20 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod; hier zijn onze contactgegevens.
  Contact E-mail: novicapfinancialservices@gmail.com
  Contactnummer: +31642117819 (WhatsApp)

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het handelssignaal van Claus hielp me om $ 15.000 te verdienen met $ 2.000 na 7 dagen handelen in binaire bitcoin-investeringen, je bent inderdaad een inspiratie voor het woord dat Claus contact met hem opneemt via whatsapp: (+12166263236) OF
  via e-mail: claustradingsignal07@aol.com

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.