Ads Top

MeDirect biedt 0,40% rente op nieuwe flexibele spaarrekening

MeDirect, de Belgische online bank voor sparen en beleggen, pakt uit met een nieuwe gereglementeerde spaarrekening. ‘MeDirect Dynamic Sparen’ biedt spaarders 0,30 procent basisrente en 0,10 procent getrouwheidspremie.

De bank biedt vandaag al verschillende gereglementeerde spaarrekeningen aan, maar telkens met een hogere getrouwheidspremie. Hiervoor dient het geld dan minimum 12 maanden op de rekening te staan om het rendement ten volle te kunnen benutten.

Bij het nieuwe ‘MeDirect Dynamic Sparen’ daarentegen brengt de spaarrekening op van bij de start dankzij de hogere basisrente. Het geld kan tevens te allen tijde opgevraagd worden zonder dat de spaarder het risico loopt een hoge getrouwheidspremie mis te lopen.

Bijkomende kenmerken MeDirect Dynamic Sparen

- Basisrente jaarlijks uitbetaald. De getrouwheidspremie krijgt de spaarder voor elke storting die 12 maanden op de rekening staat en wordt de eerste dag van het volgende kwartaal uitbetaald.
- Openen en beheren zonder kosten
- Looptijd: onbepaalde duur
- Maximum: € 30.000 totale inlage
- Fiscaliteit: de spaarder hoeft geen roerende voorheffing (15%) te betalen voor € 990 ontvangen rente. Voor een rekening op naam van gehuwden of wettelijk samenwonenden bedraagt de vrijstelling € 1.980.
- Spaargeld altijd beschikbaar en opneembaar.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.