Ads Top

Tulp Hypotheken start met seniorenpropositie

Tulp Hypotheken start het jaar 2020 met een verdere verbetering van de voorwaarden. Nadat in december al een aantal belangrijke voorwaardenverbeteringen is doorgevoerd, is bij Tulp Hypotheken vanaf nu de seniorenpropositie ook zonder NHG beschikbaar. Het aanbod van hypotheken zonder NHG voor senioren is zeer beperkt in ons land. De verbetering is mede tot stand gekomen vanuit een feedbacksessie die Tulp met een groep adviseurs heeft gehouden.

Bij Tulp is het mogelijk om zowel bij aankoop als bij oversluiting gebruik te maken van de seniorenpropositie. Deze kent geen verdere beperkingen in de hoogte tot een maximale verstrekking tot 100% marktwaarde. De seniorenpropositie is beschikbaar voor consumenten die de AOW-leeftijd hebben bereikt of deze binnen 10 jaar bereiken.

Sales Manager Robert van Lambalgen: “De toevoeging van de seniorenpropositie voor hypotheken zonder NHG sluit aan bij de ontwikkelingen in de markt. Het aantal senioren stijgt en het aanbod van hypotheken met NHG is voor deze groep nog zeer beperkt. Vandaar deze toevoeging aan ons aanbod. Tulp geeft hierdoor veel meer mogelijkheden aan consumenten die op basis van de werkelijke lasten een hypotheek kunnen betalen. Daarnaast past het in de constante verbeteringen die wij in ons assortiment doorvoeren.”

Om in aanmerking te komen voor een Senioren hypotheek bij Tulp moet de klant op de datum van het bindend aanbod een woning in bezit hebben, moeten de nieuwe maandlast lager of gelijk zijn aan de oude maandlast en lager dan de toegestane financieringslast. Ook moet de rente minimaal 20 jaar worden vastgezet. Bij een kortere rentevast-periode van 10 jaar gelden aanvullende voorwaarden. Als er van de seniorenpropositie gebruik wordt gemaakt zonder NHG dan moeten de aanvragers een aanvullende verklaring ondertekenen. Deze is beschikbaar op www.tulphypotheken.nl

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.