Ads Top

Rabo Frontier Ventures investeert in eerste Britse online hypotheekmakelaar Trussle

Rabo Frontier Ventures (RFV), het strategische investeringsfonds van Rabobank, investeert in de Britse online hypotheekmakelaar Trussle. RFV nam samen met bestaande investeerders Goldman Sachs Growth, Finch Capital en Propel Venture-partners deel aan een financieringsronde van £7,5 miljoen.

Elk jaar worden miljoenen mensen in Groot-Brittannië blootgesteld aan onnodige kosten, vertragingen en frustraties bij het aanvragen en verkrijgen van een hypotheek. Trussle maakt gebruik van technologie die de ervaring van het afsluiten van een hypotheek sneller en eenvoudiger maakt. De startup is het afgelopen jaar sterk gegroeid: de klantportefeuille is bijna verdubbeld.

RFV is het stratetische investeringsfonds van 150 miljoen euro van Rabobank. Het fonds richt zich wereldwijd op innovatieve fintech- en agtech bedrijven. RFV wil investeren in de vroege groeifase (series B) van bedrijven die de huidige activiteiten van  Rabobank kunnen versnellen en beïnvloeden. Als investeerder deelt RFV haar kennis en netwerk met portefeuillebedrijven om waarde toe te voegen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.