Ads Top

Tango en Nationale-Nederlanden lanceren prepaid autoverzekering

Tango, merk van het wereldwijd opererende Q8, breidt haar diensten uit met een flexibele autoverzekering. Een dezer dagen is de pilot Tango Autoverzekering van start gegaan.

Tango Autoverzekering is een samenwerking met Nationale-Nederlanden en gebaseerd op het Bundelz concept, dat de verzekeraar in haar innovatielab Sparklab ontwikkelde. Nooit eerder bood een tankstation in Nederland een dergelijk product aan.

Met Tango Autoverzekering betalen automobilisten alléén voor hun gereden kilometers en zijn ze toch altijd verzekerd. Behalve een passend aanbod te doen aan autobezitters die weinig rijden, hoopt Tango mensen ook te motiveren een alternatief vervoermiddel te gebruiken

De Tango Autoverzekering is aan te schaffen via www.Tango-Autoverzekering.nl. De auto wordt voor 1000 kilometer WA of WA Casco verzekerd. Gereden afstanden worden met een kilometerteller van TomTom bijgehouden. Deze tellers worden door TomTom Telematics thuisgestuurd. Klanten kunnen deze eenvoudig zelf plaatsen of ze kunnen deze laten installeren bij een KwikFit vestiging bij hun in de buurt.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.