Ads Top

N26 behaalt mijlpaal van 5 miljoen klanten op vijfjarig jubileum

De virtuele bank N26 is de 5 miljoen gebruikers gepasseerd, vijf jaar nadat de bank de mobile-only bankrekening introduceerde op 26 januari 2015.

Deze aankondiging volgt na een periode van 'ongekende groei', waarin het klantenbestand van N26 binnen één jaar tijd wereldwijd ruimschoots verdubbelde en er meer klanten bijkwamen dan alle voorgaande jaren gecombineerd.

In Nederland heeft N26 inmiddels meer dan 100.000 klanten, na een toename van 178 procent in 2019.

In 2019 betrad N26 als eerste challenger bank de Amerikaanse markt, opende daarnaast een TechHub in Wenen, lanceerde het nieuwe premium product N26 You, en introduceerde Shared Spaces; flexibele sub-accounts waarmee gebruikers gemakkelijk samen kunnen bankieren.

Om goed aan dit jaar te beginnen, heeft de bank de navigatie in de app volledig vernieuwd om de meest relevante acties voor klanten te versimpelen – of het nu gaat om snellere transacties, meer inzicht in bestedingsgedrag of het inschakelen van de discrete modus om veiliger onderweg te kunnen bankieren.

N26 heeft afgelopen jaar ook veel geïnvesteerd in het team, en heeft nu een personeelsbestand van 1500 medewerkers met 80 nationaliteiten op 5 locaties wereldwijd.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.