Ads Top

Nieuwe hypotheekverstrekker voor professionele belegger: De Nederlandse

Maandag 13 januari 2020 start De Nederlandse, een nieuwe hypotheekverstrekker die zich uitsluitend richt op de professionele vastgoedbelegger. De Nederlandse betreedt de markt naar eigen zeggen met snelle processen, scherpe rentes en uitstekende voorwaarden. Daarnaast is de aflossingscomponent zeer laag, door de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar.

Voor de financiering van de hypotheken werkt De Nederlandse samen met  een zeer omvangrijke Amerikaanse investeringsbank. LINK Asset Services is de partner voor het beheer van de leningen van De Nederlandse.

Als onderdeel van de Tulp Group is De Nederlandse het zusterbedrijf van Tulp Hypotheken. In tegenstelling tot Tulp, richt De Nederlandse zich uitsluitend op professionele beleggers. De markt van hypotheken aan professionele vastgoedbeleggers kenmerkt zich door een beperkte aantal aanbieders en door stroperige acceptatieprocessen.

De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die al minimaal drie panden verhuurt of op korte termijn zal gaan verhuren. De maximale verstrekking is 80 procent van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per onderpand van € 2.000.000,- en maximaal € 5.000.000 per UBO. De hypotheek van De Nederlandse kan annuïtair worden afgelost over maximaal 35 jaar of aflossingsvrij als de maximale verstrekking niet meer dan 60% van de marktwaarde in verhuurde staat is. De hypotheek van De Nederlandse kent meerdere rentevast periodes, van kwartaalvariabel tot 10 jaar vast.

De Nederlandse is in eerste instantie alleen beschikbaar via de adviseurs van Beleggingspanden-financiering.nl.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.