Ads Top

Kentaa maakt online collecteren via Tikkie mogelijk

Kentaa, expert in online fondsenwerving, maakt het mogelijk om via Tikkie donaties te werven. Samen met de Hartstichting en ABN AMRO heeft Kentaa haar platform voor online collecteren, Digicollect, voorzien van een koppeling met Tikkie. Via Digicollect kunnen bezoekers eenvoudig online mee collecteren met een persoonlijke online collectebus.

Via het Digicollect platform maakt een collectant een online collectebus aan. Dit is een persoonlijke pagina waarop men kan doneren. Via het Tikkie-icoon op deze pagina kan een donatieverzoek worden aangemaakt. Vervolgens deel je dit via WhatsApp of e-mail. De ontvanger kan zo eenvoudig doneren via zijn smartphone op de gebruikelijke Tikkie wijze. Tikkie-donaties worden door ABN AMRO op de rekening van het goede doel gestort en worden zichtbaar in de digitale collectebussen van Digicollect.

Tijdens de collecteweek van de Hartstichting wordt voor het eerst gebruik gemaakt van Digicollect in combinatie met Tikkie. Hartstichting hoopt hiermee het online doneren eenvoudiger te maken en zich aantrekkelijker te positioneren voor jongere doelgroepen. De collecteweek van de Hartstichting loopt van 8 t/m 14 april.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.