Ads Top

Al 1600 vertrekkers bij ING België

Sinds de aankondiging van de herstructurering bij ING België in oktober 2016 zijn al 1600 werknemers bij de bank vertrokken. Dat zegt CEO Erik Van Den Eynden in interviews in De Tijd en L’Echo. Het gaat met name om 55-plussers, pensioengerechtigden, spontane vertrekkers, mensen die hun eigen zaak begonnen of ontslagen. De reorganisatie is nog niet ten einde. ING bouwt aan een Nederlands-Belgisch platform om uiteindelijk te migreren naar één basisplatform voor alle landen van de groep ING.

2 opmerkingen:

 1. Hallo allemaal

  Voor degenen die failliet zijn, Interdit Bancaire, of die projecten en anderen hebben, maak je geen zorgen, want de kredietfinanciering van onze instelling kan helpen met de lening.

  E-mail: info@creditfinance-bank.com
  Rolandgadner@outlook.de
  WhatsApp-nummer: +33784505888
  Website: https://creditfinance-bank.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kwam dit leningbedrijf tegen op Facebook en ik nam contact op met de e-mail die ik zag ineens kreeg ik een lening van $ 60.000 USD, dus ik geloofde nooit dat dit allemaal zou kunnen werken totdat ik $ 60.000 USD kreeg, zal iedereen adviseren die behoefte heeft aan een lening om contact op te nemen met deze leningmaatschappij voor hulp bij een lening is dit het e-mailadres van het bedrijf (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) of contact via WhatsApp @ + 1 443 281 3404

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.