Ads Top

ING en Angel Academy trainen informal investors bij investeren in startups

ING en Angel Academy gaan een samenwerking aan om de informatievoorziening aan particuliere investeerders die met eigen vermogen willen investeren in startups te verbeteren. De twee partners willen zo helpen om de risico’s voor deze investeerders te verkleinen als zij in startups investeren. Doel daarbij is dat meer kennis zal leiden tot meer investeringen in startups.

ING en de Angel Academy werkten al eerder samen. Ruim honderd bankiers en hun klanten kregen een training aan de academie. Uit deze sessies bleek dat er veel behoefte is in deze sector aan meer kennis en het opzetten van een netwerk waarin investeerders en jonge, snelgroeiende ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. ING en de Angel Academy besloten daarop een strategisch partnerschap aan te gaan.

ING en Angel Academy willen met de nauwe samenwerking ook het ‘Informal Investing’ netwerk in Nederland vergroten. Om dit te bereiken worden er dit jaar onder meer workshops georganiseerd waar investeerders en startups samen aan deelnemen.

De Angel Academy werd in 2016 opgericht door de partners van durfinvesteerder Keadyn met het doel om de kennis en contacten tussen de informal investeerders en startups te verbeteren.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.