Ads Top

Eerste cryptocurrency vermogensbeheerder BlockBay Capital lanceert op Nederlandse markt

Op 1 mei 2018 gaat BlockBay Capital officieel van start als de eerste cryptocurrency vermogensbeheerder op de Nederlandse markt.

De introductie van blockchain technologie en cryptomunten verandert de financiële markt. Verwacht wordt dat de ontwikkeling van deze nieuwe techniek de komende jaren zal versnellen en grote impact zal hebben op het Nederlandse bedrijfsleven.

BlockBay Capital is investeerder en adviseur, gespecialiseerd in blockchaintechnologie en cryptocurrency. Het bedrijf ondersteunt en adviseert vermogensbeheerders, vermogende particulieren en professionele investeerders op het gebied van asset- en wealth management en combineert hierbij  naar eigen zeggen vergaande blockchain expertise, uitgebreide marktkennis en ruime investeringservaring. BlockBay Capital zet de complexe digitale ontwikkeling om in optimale beleggingsstrategieën en -beleid voor haar klanten en geeft onafhankelijk advies.

BlockBay Capital is opgericht in maart 2018 door Tim Epskamp. Epskamp heeft als investeringsanalist onder meer gewerkt bij UBS en Kempen en ontwikkelde hier kennis over vermogensbeheer.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.